Medlemsvillkor Luxsaver.net

Dessa Medlemsvillkor träder ikraft den Oktober 1, 2020.

Luxsaver.net Medlemsvillkor
Ikraftträdande Oktober 1, 2020.

Vi har gjort vårt bästa för att skriva dessa Medlemsvillkor i enkla termer. För en snabb överblick över våra villkor, se sammanfattningen högst upp på denna webbsida respektive sammanfattningen som följer i fet text efter varje avsnitt.

Sammanfattning

  • Dessa Medlemsvillkor förklarar hur medlemskapet i förmånsklubben Luxsaver som erbjuder kunder höga rabatter på ett brett utbud av varor inom kategorierna skor, barnkläder, leksaker, accessoarer, hem, kökstillbehör, elektronik, m.m.
  • nu tillhandahålls av E-conceptlab SL, organisationsnummer B93685345 , ett bolag bildat enligt Spanien lag
  • De erbjudanden som tillhandahålls via luxsaver.net beror på tillgänglighet och kan komma att ändras utan särskilt meddelande.
  • Som medlem hos Luxsaver får du tillgång till en stor mängd erbjudanden i kategorierna ansiktsvård, sport, strand och pool, för resan och originella prylar.
  • Medlemskap hos Luxsaver är tillgängligt för privatpersoner som är minst 18 år och har en adress i Sverige.
  • Om du har några frågor eller funderingar, kontakta oss på info@luxsaver.net.
1

Allmänt

1.1

Dessa Medlemsvillkor gäller när vi på Luxsaver.net, E-conceptlab SL, organisationsnummer B93685345 och registrerad adress Los Naranjos apt 5-6 29679 Benahavis , Spanien email: info@luxsaver.net, erbjuder generella medlemserbjudanden på utvalda produkter, till dig som har registrerat dig och blivit medlem hos luxsaver.net.

1.2

Dessa Medlemsvillkor gäller som tillägg till de Köpvillkor som är tillämpliga vid dina köp av varor från luxsaver.net.

1.3

För att bli medlem hos Luxsaver, och kunna nyttja de medlemsförmåner som vi erbjuder, måste du vara minst 18 år gammal samt ha adress i Sverige.

1.4

Du blir medlem genom att registrera dig på vår hemsida, luxsaver.net eller den domän som vi instruerar.

1.5

Genom att bli medlem hos Luxsaver och använda webbsajten och ta del av de förmåner vi erbjuder godkänner och accepterar du dessa Medlemsvillkor samt att du har läst hur vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vårt Integritetsskyddsmeddelande.

Sammanfattning: Dessa Medlemsvillkor gäller för ditt medlemskap hos Luxsaver tillsammans med vårt Integritetsskyddsmeddelande.

2

Medlemskapet

2.1 Att registrera sig för ett medlemskap kostar 299 kronor inklusive moms per månad.
2.2 Vid ditt första köp tilldelas du ett kvitto i form av en orderbekräftelse som innehåller information om ditt medlemskap. Därefter kan du hitta alla dina kvitton under ”Mitt konto” när du loggar in på din profil. Du kan avsluta ditt medlemskap när du vill, dock med undantag för de tjugofyra (24) första timmarna efter registrering. Du har alltså inte möjligheten att avsluta sitt medlemskap inom de första tjugofyra (24) timmarna, uppmärksamma även att du går miste om din gratis provperiod då du avslutar ditt medlemskap. Har du glömt ditt lösenord kan du enkelt bli tilldelad ett nytt, använd dig av funktionen ”Glömt lösenord” som du kan hitta i samband vidinloggning. Om det mot förväntan skulle förekomma förhinder vid förfrågan av nytt lösenord så kan du kontakta oss på info@luxsaver.net.
2.3 Allmänt om provperiod. Vi på Luxsaver vill att du som vår medlem ska vara nöjd med ditt medlemskap och därför erbjuder vi dig en provperiod om fjorton (14) dagar när du köper din första rabatterade produkt hos oss. Det gör vi för att du ska vara helt säker på att medlemskap hos oss är något som passar dig och dina behov. Under denna provperiod har du även rätt att ångra ditt tecknande av medlemskapet.
2.4 Debitering av provperiod. Medlemsavgiften debiteras först efter en provperiod om fjorton (14) dagar. Under denna provperiod har du rätt att ångra ditt medlemskap. Du kommer inte att debiteras medlemsavgiften förrän femton (15) dagar efter att du har registrerat ett medlemskap hos Luxsaver.
2.5 Kvitto på medlemskap. Vid ditt första köp tilldelas du ett kvitto i form av en orderbekräftelse som innehåller information om ditt medlemskap. Därefter kan du hitta alla dina kvitton under ”Mitt konto” när du loggar in på din profil. Har du glömt ditt lösenord kan du enkelt bli tilldelad ett nytt, använd dig av funktionen ”Glömt lösenord” som du kan hitta i samband vid inloggning. Om det mot förväntan skulle förekomma förhinder vid förfrågan av nytt lösenord så kan du kontakta oss på info@luxsaver.net.
2.6 Såvida en medlem överträder användarvillkoren för luxsaver.net så är luxsaver.net befogade till att exkludera Kunden. Överträdande anses att Kunden registrerar flera konton. I detta fall har luxsaver.net rätt att begära ersättning som tillämpas då Kunden överträder användarvillkoren. Har Kunden registrerat flertal medlemskap är luxsaver.net befogade till att kräva medlemsavgiften för var profil, oavsett om medlemskapet är i provperioden alternativt har sagts upp under provperioden.

Sammanfattning: Sammanfattning: Under provperioden på fjorton (14) dagar har du rätt att ångra ditt medlemskap. Du kan fritt avsluta provperioden med undantag för de första tjugofyra (24) timmarna efter att avtalet ingåtts. När du avbryter provperioden har du inte längre tillgång till de medlemsförmåner som vi erbjuder.

3

Dina Uppgifter

3.1 Intygande om korrekthet. Genom att godkänna dessa Medlemsvillkor försäkrar och intygar du att all information som du anger vid registrering av medlemskap är korrekt, att du förfogar över informationen och har rätt att använda den.
3.2 Uppgifter som vi kommer att behandla om dig. När du blir medlem hos Luxsaver kommer vi att be dig att uppge din e-postadress, ditt fullständiga namn, din postadress och ditt telefonnummer. Denna information är nödvändig för att vi ska kunna leverera produkter till dig, samt ge dig information om dina ordrar. Din e-postadress och ditt telefonnummer kommer vi även att använda för att skicka ut reklam och nyhetsbrev om de medlemsförmåner som vi erbjuder till dig. Du kan när som helst avaktivera sådana typer av nyhets- och informationsutskick genom att kontakta oss på info@luxsaver.net eller ändra detta i dina inställningar på ditt konto. Vi kommer dock ändå att skicka ut viss information när denna är nödvändig för dig, exempelvis när du måste godkänna en ändring i dessa Medlemsvillkor för att kunna fortsätta nyttja de medlemsförmåner som vi erbjuder.
3.3 Betaltjänst. Att beställa och betala via luxsaver.net är säkert och enkelt genom våra tredjepartsleverantörer Twispay och Stripe. Vi kommer också be dig uppge följande betalningsinformation: kortnummer, kortets utgångsdatum och CVC-kod. Vänligen observera att vi på Luxsaver inte tar del av dessa uppgifter utan att dessa behandlas av våra betalningsleverantörer nämligen Twispay och Stripe.
För mer information om hur vi använder dina personuppgifter, vad det innebär för dig samt hur du kan tillvarata dina rättigheter läs gärna våran Integritetsskyddspolicy som du hittar här luxsaver.net/integritetsskyddspolicy
3.4 Aggregerade uppgifter. Vi samlar in och bearbetar data i aggregerad form för att följa och utvärdera hur våra användare använder webbsajten luxsaver.net och de medlemsförmåner som vi erbjuder. Det innebär att information om din användning av webbsajten samlas in och sedan anonymiseras på ett sätt som innebär att vi inte längre kan koppla informationen till dig. Vi använder denna anonyma information om hur våra användare använder våra tjänster för statistik, serviceförbättring och produktutveckling av webbsajten och de medlemsförmåner som vi erbjuder. Dessa uppgifter kommer att vara helt anonyma och utgör inte personuppgifter. De kan därför lagras en längre tid än dina personuppgifter.
3.5 Anonymiserade uppgifter. Anonymisering innebär att data som en gång var personliga uppgifter avlägsnas från det som kan koppla det till en individ, samt att avskiljas från det som i framtiden kan göra det möjligt att återskapa dessa data till en individ. Denna behandling av data är ett steg längre än pseudonymiseringsprocessen, vilket innebär att man håller viss information åtskild för att göra det svårare att identifiera en person som använder dessa data.

Sammanfattning: Utförlig information om hur vi använder dina personuppgifter och vad du har för rättigheter hittar du i våran Integritetsskyddspolicy integritetsskyddspolicy

4

Medlemskap, erbjudanden och rabatter

4.1 För att dina köp ska registreras måste du vara inloggad på ditt medlemskonto vid köp.
4.2 Tillgängliga erbjudanden. De erbjudanden som blir tillgängliga för dig genom ditt medlemskap hos Luxsaver kommer att synas när du är inloggad på luxsaver.net Erbjudanden och rabatter kan komma att ändras, uppdateras och utgå när som helst.
4.3 Tidsbegränsningar. Du kan endast nyttja dina erbjudanden och rabatter under den tid de är tillgängliga via webbsajten luxsaver.net. Detta gäller alla erbjudanden. Om du inte utnyttjar en rabatt eller ett erbjudande under den tid den/det tillhandahålls via webbsajten luxsaver.net kommer du inte kunna nyttja den/det överhuvudtaget.
4.4 Förmåner som medlem. Luxsaver e-handel bygger i grunden på ett månadsmedlemskap. Det innebär att du som betalande medlem får tillgång till de medlemsförmåner som vi erbjuder och kan handla en mängd olika produkter ur kategorierna skor, barnkläder, leksaker, accessoarer, hem, kökstillbehör, elektronik mm, till mycket reducerade priser.
4.5 Prisinformation angående medlemskap.
Medlemskap hos Luxsaver kostar 299 kronor inklusive moms i månaden. Eventuella tillkommande avgifter från teleoperatören ingår inte i det beloppet.
4.6 Villkor för medlemskap. För att kunna vara medlem hos Luxsaver måste du;

(a) Betala medlemsavgiften om 299 kronor;

(b) Ha fyllt 18 år; och

(c) Ha adress i Sverige

Observera att du inte får vara medlem hos Luxsaver som företagskund och att begränsningar ifråga om antal av rabatterad vara gäller månadsvis.

4.7 Betalningsinformation. Medlemsavgiften debiteras från ditt betalkort varje månad.

Sammanfattning: Medlem hos Luxsaver måste vara över 18 år, ha adress i Sverige och vara en privatperson. Erbjudanden och rabatter tillhandahålls dig så länge det är möjligt.

5

Avsluta ditt medlemskap

5.1 Avsluta medlemskap under provperioden. Efter att du har genomfört ditt första köp hos Luxsaver kommer det att dröja upp till tjugofyra (24) timmar innan vi hinner behandla din order och registrera ditt medlemskap under provperioden. Under denna tid har du inte möjlighet att vare sig se att du har tecknat ett medlemskap eller avsluta detta enligt de kontaktvägar som anges nedan. Denna begränsning gäller eftersom det är den tid som krävs för att vi ska kunna behandla din order och registrera ditt medlemskap hos luxsaver.net
5.2 Om du väljer att avsluta ditt medlemskap innan provperioden har löpt ut kommer du inte längre kunna nyttja de medlemsförmåner som vi erbjuder och ha tillgång till de förmånliga priserna som du ser i vår e-handel. I detta fall går du även miste om din provperiod på fjorton (14) dagar. Om du därefter väljer att göra ett nytt köp så återgår du till ett vanligt medlemskap hos luxsaver.net
5.3 Radering efter avslutat medlemskap. När ditt medlemskap är avslutat kommer Luxsaver inom trettio (30) dagar att radera eller anonymisera dina personuppgifter. Vid utgången av dessa trettio (30) dagar kommer Luxsaver inte att lagra några uppgifter som kan kopplas till dig personligen. För mer information om hur radering och anonymisering av data sker, var vänlig läs igenom våran Integritetsskyddspolicy här www.luxsaver.net/integritetsskyddspolicy
5.4 Du kan säga upp medlemskap hur du vill. Som konsument har du rätt att säga upp ditt medlemskap hur du vill. För att underlätta ytterligare för dig har vi gjort det möjligt för dig att säga upp ditt medlemskap genom ditt konto. Då går du in på ”Mitt konto” och ”Mitt medlemskap” och använder dig av funktionen som heter ”Säg upp medlemskap”. Uppsägning av medlemskap kan även ske skriftligt till följande e-postadress info@luxsaver.net Vid uppsägning av medlemskap hittar du bekräftelse på detta under ”Mitt konto”, ”Mitt medlemskap”. Det är ditt eget ansvar att kontakta oss på Luxsaver i det fall din uppsägning inte framgår på webbsajten.
5.5 Fortsatt tillgång till förmånerna under betald period. När du avslutar ditt medlemskap har du fortfarande tillgång till webbsajten och dess förmåner till dess att betald period har löpt ut, såvida inte du säger upp medlemskapet under provperioden.
5.6

Du kan ej kräva återbetalning på hela eller delar av medlemsavgiften men har möjlighet att nyttja webbsajten och dess förmåner under hela den period som du har betalat för.

Sammanfattning: Du kan säga upp medlemskap hur du vill och har då tillgång till webbsajten och dess förmåner under den period du har betalat för.

6

Uppdatering av Medlemsvillkoren

6.1 Uppdateringar och justeringar av Medlemsvillkor. Vi kommer kontinuerligt sträva efter att uppdatera och förbättra webbsajten de medlemsförmåner som vi erbjuder, varför vi kan komma att anpassa dessa Medlemsvillkor över tid. Med anledning av detta förbehåller vi oss rätten att när som helst uppdatera och justera dessa Medlemsvillkor. Eventuella uppdateringar kommer att tillkännages genom en eller flera av våra informationskanaler, exempelvis via sms, e-post eller webbplats enligt vad som krävs enligt lag.
6.2 Uppdateringarnas giltighet. Sådana ändringar och uppdateringar är giltiga och tillämpliga från att du accepterat de nya Medlemsvillkoren (i samband med ett köp) eller trettio (30) dagar efter att vi informerat dig om ändringarna enligt punkten ovan. Luxsaver rekommenderar ändå att du regelbundet besöker luxsaver.net för att hålla dig uppdaterad om våra gällande Medlemsvillkor.

Sammanfattning: Vi kommer att uppdatera dessa Medlemsvillkor och informera dig om detta.

7

Force Majeure och Luxsavers ansvar

7.1 Hinder utanför vår kontroll. Luxsaver är inte ansvarig för dröjsmål, förlust eller andra problem som uppstår i samband med webbsajten och de medlemsförmåner som vi erbjuder, som beror på hinder utanför Luxsaver kontroll, med anledning av händelser relaterade till krig, naturkatastrofer, översvämning, lockout, strejk, myndighetsingripande, brand, terrorism, vandalism, pandemi och andra liknande händelser som påverkar transport av beställda varor och leder till stängd lokal produktion. Sådana omständigheter som hindrar att vi kan leverera produkterna till dig ska alltid innebära ansvarsfrihet för Luxsaver.
7.2 Tekniska fel. Luxsaver kommer alltid att sträva efter att webbsajten och de medlemsförmåner som vi erbjuder fungerar som den ska och att hemsidan underhålls, men Luxsaver kan inte hållas ansvariga för förlorade erbjudanden, eller liknande händelser, som beror på tekniska fel med webbsajten och de medlemsförmåner som vi erbjuder. Om du upplever några tekniska problem med webbsajten och de medlemsförmåner som vi erbjuder ber vi dig kontakta oss via info@luxsaver.net
7.3 Luxsaver ansvarar inte för att du uppmärksammar e-postmeddelanden. På samma sätt som det kan förekomma fel och ändringar som ligger utanför vår kontroll ansvarar vi inte heller för att du mottar och tar del av de e-postmeddelandens om vi skickar i samband med ett köp, registrering eller avslut av ett medlemskap. Luxsaver förbehåller sig även rätten att exkludera dig om du överträder dessa Medlemsvillkor, t.ex. genom att registrera flera användarkonton.

Sammanfattning: Vi strävar efter att kunna erbjuda förmånerna med medlemskapet hos luxsaver.net till dig.

8

Immateriella Rättigheter

8.1 Immaterialrättsligt skydd. Allt innehåll och material som är tillgängligt via webbsajten, inklusive de medlemsförmåner som vi erbjuder, är skyddat av Luxsaver eller dess licensgivares upphovsrätt, varumärkesskydd och/eller annan tillämplig immaterialrättslig lag.
8.2 Förbud att utnyttja skyddat material. Det är inte tillåtet att, utan uttryckligt skriftligt godkännande från Luxsaver, kopiera, distribuera, reproducera, publicera, eller på annat liknande sätt använda webbsajten och dess innehåll annat än för enskilt personligt bruk.

Sammanfattning: Vi värnar om våra immateriella rättigheter

9

Klagomål, tvist och tillämplig lag

9.1 Tillämplig lag. Dessa Medlemsvillkor regleras enligt svensk lag, utan tillämpning av dess lagvalsregler.
9.2 Rekommenderad process för meningsskiljaktigheter. Primärt vill vi alltid försöka lösa eventuella meningsskiljaktigheter i god tro. Vänligen hör av dig till vår kundtjänst via info@luxsaver.net så ska vi göra vårt bästa för att hantera dina frågor och ärenden. Våra kontaktuppgifter finns även på vår hemsida. Om vi inte kommer överens eller om du inte är nöjd med vår hantering av ditt ärende är du välkommen att vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) eller din lokala konsumentvägledare. Vi åtar oss inte att delta i alternativa tvistlösningsförfaranden, men vi kommer att ta ställning till detta vid eventuell uppkommen tvist. Vi följer alltid ARN:s rekommendationer.
9.3 Online Dispute Resolution för dig som konsument. Du har som konsument, vid köp på internet, rätt att använda dig av EU:s onlineplattform för tvistlösning, Online Dispute Resolution, (ODR). Denna plattform hittar du via EU-kommissionens hemsida, eller genom denna direktlänk: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home2.show.
9.4 Behörig domstol. Tvist med anledning av dessa Medlemsvillkor eller din användning av webbsajten, som inte kan lösas, eller av någon anledning inte löses, via samtal mellan oss, via alternativ tvistlösning eller via ODR, ska avgöras av svensk allmän domstol, om inte tvingande lag säger annat. Du som konsument har alltid rätt att vända dig till domstol i det land där du har din hemvist.
9.5 Om behörig domstol finner att någon eller några punkter i dessa Medlemsvillkor är ogiltiga, olagliga eller ej verkställbara, ska punkten/punkterna i fråga vara tillämpliga endast i den uträckning det är tillåtet enligt tillämplig lag.

Sammanfattning: Vi försöker alltid lösa tvister i god tro om du hör av dig till vår kundtjänst via info@luxsaver.net.

10

Kontaktuppgifter

10.1 10.1E-conceptlab SL, organisationsnummer B93685345 och registrerad adress Los Naranjos apt 5-6 29679 Benahavis , Spanien, email:info@luxsaver.net]